Onze mensen aan het woord

 • Pieter

  Software developer

  Werken bij Citrus Andriessen bevalt goed! De goede en informele sfeer trekt mij aan, we werken aan leuke projecten die technisch uitdagend zijn en waarbij goede samenwerking binnen het team vereist is, met bovendien een maatschappelijk belang.

  Er worden ruim voldoende kansen geboden om ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen! Het behalen van trainingen en certificaten wordt ook aangemoedigd en wanneer je interesse hebt in een ander project behoort dat ook altijd tot de mogelijkheden. Op dit moment ben ik bijvoorbeeld bezig met het behalen van een Oracle Certified Associate Java Programmer certificaat om me verder te ontwikkelen.

   

 • Paul

  Senior Software Developer

  Als Senior Software Developer ontwikkel en ontwerp ik software en alles wat daarbij komt kijken.  Ik ben bij Citrus Andriessen gaan werken omdat hier nogal wat uitdagingen lagen en daar hou ik van! Ik ben trots op de grote stappen die we aan het maken zijn op verschillende gebieden. In de organisatie wordt echt geluisterd naar elkaar en de sfeer is prettig en open.

  Rond deadlines wordt het duidelijk hoe goed we kunnen samenwerken. Dan heffen we de stress op door synergie!

 • Drik

  Software Architect

  In mijn rol als Software Architect overleg ik dagelijks met collega’s over de status van onze projecten, we bespreken technische projecten en de aanpassingen die we gaan doen in de architectuur van onze softwareoplossingen. Verder verdiep ik me in het onderzoeken van nieuwe technieken welke opgenomen kunnen worden in onze architectuur.

 • Rinke

  Front-End Architect

  De collega’s zijn tof en verstaan hun vak. Het werken voor grote klanten binnen het toetsdomein brengt allerlei uitdagingen met zich mee op het gebied van performance, kwaliteit en beveiliging. Ik houd wel van zulke uitdagingen!

  Het bedrijf is van oorsprong Microsoft-minded, maar er is gelukkig ook ruimte voor een Apple- of Linux-laptop ;). De werksfeer is goed, er zijn momenten dat er even druk op de ketel staat, maar meestal is er de rust met een snufje gezelligheid om leuk en goed je werk te kunnen doen.

   

 • Adnan

  Product Manager

  Ik doe research naar mogelijke IT-oplossingen voor ons examenplatform en ontwikkel en onderhoud de roadmap van de organisatie.

  Werken bij Citrus Andriessen is prettig, er heerst een open sfeer en cultuur – what you see is what you get – en je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen, te onderzoeken wat je leuk vindt en door te groeien naar andere functies. Zo heb ik vanuit de business kant verschillende rollen bekleed; initieel als Functioneel Ontwerper, later als Business Analist, Project Manager en Teamleider en mijn huidige functie is nu Product Manager. Als je laat zien wat je in huis hebt, zijn er ruim voldoende groeimogelijkheden.

 • Jim

  Software developer

  Als software ontwikkelaar ontwikkel ik voornamelijk met het .NET platform van Microsoft. Ik werk met o.a. C#, ASP.NET, MVC, SQL, Javascript, Html5 en CSS’. Ik vind het prettig dat je binnen de organisatie deel uitmaakt van het totale ontwerp- en ontwikkelproces. Zo maak je alle stappen in de ontwikkeling van onze software mee, van de vraag van de klant tot aan de oplevering van de productieversie en alle stappen daar tussenin. Je bent niet voor alle stappen verantwoordelijk, maar wordt hier wel (zijdelings) bij betrokken.

  Je krijgt veel kansen om jezelf te blijven ontwikkelen, zo ben ik bijvoorbeeld bezig met mijn 2e Microsoft-certificaat en krijg ik de mogelijkheid om door te groeien naar een senior functie.

   

Kom ook bij ons werken!

Wil jij jouw toekomst ontwikkelen bij Citrus Andriessen? Bekijk dan eens welke vacatures we op dit moment hebben, of stuur een open sollicitatie. We zijn namelijk altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers!

Bekijk alle vacatures