Wil je meer weten over Citrus Andriessen?

bij Citrus Andriessen Ontwikkel jij jouw toekomst

Waar het bij Citrus Andriessen om draait, is het maken van innovatieve, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor het toetsdomein (met name examensoftware). Maar we doen meer dan dat, we zijn creatief en gaan voor een persoonlijke klik met onze klant. We zijn developers, architecten en softwarebouwers die zich voortdurend afvragen wat de klant gaat helpen om zijn doelen te bereiken.

Passie, kennis en service

Wij bieden graag de kans aan talent dat een passie heeft voor software en toetsing. Passie, kennis en service zijn kernwoorden die onze organisatie omschrijven volgens onze eigen medewerkers. Werken bij Citrus Andriessen betekent volgens hen ook werken in een gedreven team, waarin samen ambitieuze doelen behaald worden.

In onze organisatie willen we leren van en met elkaar en staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij vinden de kwaliteit van het werk erg belangrijk, maar ook de kwaliteit van de kennis en kunde van onze medewerkers staat bij ons voorop. Daarom stimuleren wij professionele ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden en wordt eigen inbreng gewaardeerd.

Klinkt goed! Waar kan ik solliciteren?

Spreekt het werken voor onze organisatie je aan? Laat je gegevens dan achter via het sollicitatieformulier van een van onze vacatures.

Staat de vacature die jij zoekt er niet bij, maar wil je wel graag bij ons werken? Laat dan je gegevens achter via ons contactformulier. We zijn namelijk altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers!

Neem contact op
Wil je meer weten over Citrus Andriessen?

Meer over Citrus Andriessen

De aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling groeit. Toetsing speelt hierbij een cruciale rol om opgedane kennis en vaardigheden te duiden, erkennen en waarderen. Als Citrus Andriessen geloven wij dat intuïtieve toetssoftware een krachtig instrument is om deze groei te stimuleren. Op een prettige, flexibele en efficiënte wijze.

 

Lees verder op citrusandriessen.nl